Ledig boxplats i mysigt helkollektiv i Brottby

 • Annonsid: 1358748
 • 3 månader sedan
 • 375 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Boxplats på strax över 12kvm finns till ett dräktigt sto i ett mysigt kollektivstall i Brottby, Vallentuna. Vi har just nu ett till dräktigt sto i stallet.

  Hästarna går ute i stabila flockar minst 12 timmar om dagen. Som senast går de ut 8 och som tidigast går de in 20. De har fri tillgång till stråfoder i hagen i form av halm eller hösilage, samt tempererat vatten i termobar. Vi har en ridbana på 20x60 och ridhus på rid/traileravstånd.

  Eftersom vi är ett helkollektiv så söker vi dig som är driven och trevlig, då vi varvar hagmockande med tårtkalas! Vi har 2 pass i veckan per häst, sedan är man passfri ungefär var sjunde vecka. Våra pass är superenkla och vi gör allt för att effektivisera dem så det ska vara lättjobbat. Vi har inte täckesbyten, utan hästarna har på sig inne det de ska ha ute. Vi har totalt 11 boxar i stallet och är just nu 8 personer så det är inte mycket spring eller massvis med olika personer som hanterar hästarna.

  Vi har hösilage och halm på gården. Hösilage kostar 2,50kr/kg och halmen kostar 450kr för en storbal. Vår kallhyra ligger på 1200kr, där ingår box, el och tömning av gödselstack.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad