Boxplatser ledig på Ringsjöortens fina anläggning

  • Annonsid: 1338279
  • 3 månader sedan
  • 123 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
1 100 kr

Stor fin anläggning med många hagar och stora hagar, vi har lyxen att kunna låta vinterhagarna vila under sommaren, betet är rikligt och har räckt även i de tuffaste tiderna!
Med sina stora boxar och närheten till både ridhus och 5 utebanor varav en är upplyst blir ridningen väldigt enkel och inga vägar behöver korsas. Hindermaterial finns och tränare kommer regelbundet till oss, önskas egen tränare så är det inget problem så länge det inte krockar med övrig verksamhet.
På den stora logen finns möjlighet att förvara eget grovfoder, kraftfodret förvaras i ett eget inlåst rum, likaså täckeskammaren där täckena kan torka enkelt, givetvis är sadelkammaren låst med brandsäker dörr och med larm med tillhörande kameraövervakning.
Med sin fina natur och de oändliga ridvägarna runt omkring är det enkelt att få sällskap på uteritten.
Vi som står på anläggningen söker därför glada positiv hästägare som ser hästarnas väl först och tränar eller rider kontinuerligt.
Vi hjälps alltid åt och nästan ingenting är omöjligt så länge vi hjälps åt!
Välkommen att höra av dig för mer information eller varför inte en rundvisning också.

First ad
Kontakta annonsör

 Höör, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad