Lediga platser från 1/10

 • Annonsid: 1479135
 • 3 månader sedan
 • 427 Visningar
 • 12 Favoritmarkeringar
3 260 kr


  Hej,
  Vi får lediga platser från 1/10 för två hästar i en blandfolk där det idag står ett supersnällt frieser stl och en knabstrupervalack som också är dundersnäll. Ett sto till flyttar in 1/11 men det finns fortfarande plats för två ytterligare hästar.
  Vi har hektarsvis med mark, fri tillgång på hösilage & floatör i hagen som fyller på vatten. Vi hjälps åt med mockning runt foder och vatten för att hålla ytan fräsch och fri från lera.
  Ridhus på gården och skrittavstånd till paddock som vinterhålles med mycket roliga aktiviteter för den som är intresserad. Milsvis med ridvägar runt vackra jonsered och lerum med dagligt sällskap för den som vill.
  Uppbindningsplats finns både inne och ute och sjukbox i mitt stall finns att tillgå vid behov. Vi har två stallar på gården.
  På gården finns förutom två lösdrifter 16 st (14 på box) boxplatser och för den som är intresserad så kan man få stå gratis på lösdrift mot att man kan ta utsläppen måndag-fredag.
  Det är lättjobbat och hästarna står i anslutning till sina hagar så tar max 30 min att släppa ut alla hästar.

  Hör av er för mer information.
  (Finns plats omgående.)
  Priset är inkl moms och inklusive fri tillgång av grovfoder, spån i ligghallen och givetvis färskt vatten.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Jonsered, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (7)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad