Lediga stallplatser Årsta Säteri

 • Annonsid: 1444000
 • 4 månader sedan
 • 4094 Visningar
 • 54 Favoritmarkeringar
6 300 kr


  Hej,
  Vi har lediga stallplatser i ”Nya stallet” på Årsta Säteri. Stallet byggdes för ca 5 år sedan och är utrustat med boxar av standardmått. Boxarna har öppningsbara boxgaller med skydd över täckeshängaren. Sadelkammare där du får tillgång till två sadelhängare är uppvärmd samt larmad. Torkrum med en täckesgalge per box, samt separat rum för täckeförvaring finns att tillgå. Till varje box hör ett stort skåp, en foderlåda samt ett hyllplan för eventuella tillskott/eget foder/etc.
  16 respektive 8 kg foder ingår totalt för häst/ponny. Vi har hösilage, halm, havre, Krafft Leisure, betfor samt mineraler. 
  Måndag – fredag ingår ut-/insläpp samt tre fodringar, personal finns på gården ca 07:00 – 16:00. Kvällar, helger och röda dagar är rullande enligt schema. Möjlighet till fullservice samt andra tjänster finns att tillgå.
  Till gården hör ett 5 år gammalt ridhus med fibersand, två ridbanor, skrittmaskin och fina ridvägar. I stallet finns nödvändiga faciliteter så som två spolspiltor, toaletter, dusch samt kök.

  På Årsta är vi ett glatt gäng med högt i tak och bred kunskap, här finns allt från hobby- till tävlingsekipage i dressyr, hoppning samt körning. En mängd olika tränare i både hoppning och dressyr kommer regelbundet till gården, här finns även möjligheten att ta lektioner i körning/tömkörning.
   
  Mer information finns på www.enhastkraft.se

  Vid kontakt ring mig, Ewa Nowén, på nummer 070-5624916

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad