Ledig stallplats för ponny hos Göteborgs Fältrittklubb!

 • Annonsid: 1472003
 • 2 månader sedan
 • 447 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
3 375 kr


  I vackra Delsjöskogen ligger Göteborgs mest centrala ridskola bara 5 minuters promenad från närmsta spårvagn med 52 platser för ridskolehästar och 16 för privat uppstallade hästar. Här finns milslånga ridvägar i vacker natur kring sjöarna, en 20*60m utomhuspaddock med tak som är ridbar nästan året runt och ett stort ridhus med fibersand och mobila väggar. Lektionsverksamheten pågår på vardagskvällar ca kl 16:00-22:00 och på lördagar ca 08:30-14:00 men det finns alltid minst en bana ledig för ridning, antingen inne eller ute. När det inte är någon lektionsverksamhet så har man vanligtvis tillgång till hela ridhuset som då är 40*60m.
  Personal finns på plats större delen av dygnet och sköter flera av rutinerna i medlemsstallet som utsläpp och morgon,lunch- och kvällsfodring på vardagar och även eftermiddagsfodring på helger. Insläpp samordnar man själv med sina stallkamrater. Hö köps in i stora partier och betalas per kilo av den uppstallade och det finns även möjlighet att köpa ströpellets genom klubben. De medlemsuppstallade hästarna delar hagar med ridskolehästarna och går ute på eftermiddagarna på vardagar och på förmiddagarna på helger.
  För dig som vill ha goda träningsmöjligheter eller älskar att rida ut i timmar i skogen så passar detta perfekt! Det finns flera tränare på plats i både hoppning och dressyr och du har självklart möjlighet att ta hit din egna tränare. Vi har en stor hinderpark och även flera WE-hinder som går fint att nyttja.
  Pris för box och tjänster, tillkommer kostnader för strö och foder.
  Ponnybox, max C-ponny 3 375 kr/mån

  Varmt välkommen att kontakta ridskolechef@gfrk.se för mer info och för att anmäla intresse!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad