Ledig stallplats hos stall Widholm på Ekängens ridcenter i Söderköping

  • Annonsid: 1353204
  • en månad sedan
  • 200 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
2 800 kr

Stall Widholm ligger på Ekängens ridcenter, gula stallet, i Söderköping ca 2 km utanför staden med goda bussförbindelser. På anläggningen finns både ridhus och ridbana försedd med en fin hinderpark. Dressyr- och hoppträning kommer att anordnas på anläggningen där man har möjlighet att delta. Trevlig omgivning med härliga ridvägar utmed Göta Kanal.

Vi har 1 st toppenfin utebox ledig from den 1 december 2019.

Stallet rymmer 8 boxar varav 5 inne- och 3 uteboxar. Det är en modern anläggning, ljus och luftig, ny ventilationsanläggning, med fönster i alla boxar. I stallet finns flera uppbindningsplatser där hästarna i uteboxarna har förtur, uppvärmd stor sadelkammare med dusch och toalett, alla har ett eget skåp i sadelkammaren samt extra förvaringsutrymme på rymlig vind. Det finns spolspilta med varmvatten, foderrum och torkrum. Vi har även tillgång till tvättmaskin. Stallet har god säkerhet och tillsyn då det ligger bredvid gårdens bostadshus, har kamera- och Securitasövervakning och inga obehöriga bilar har tillträde då gårdsplanen är stängd med kodförsedd grind. Tillgång till både sommar- och vinterhagar.
Pris för utebox: 2800 kr/månad

Varmt välkomna att höra er🐎🐎
Gunilla Widholm
Tfn 0723-033041

First ad
Kontakta annonsör

 Söderköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad