Lediga stallplatser på Lundegård

 • Annonsid: 1325590
 • en månad sedan
 • 524 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
5 300 kr


  Nu har vi några lediga boxar hos oss på Lundegård.

  Lundegård ligger i Gessie i Vellinge kommun. På gården finns det fyra olika stall med sammanlagt 37 st boxar. Alla hästar har tillgång daglig utevistelse i egen hage.

  På Lundegård finns stort ridhus och utebana som båda har fibersandsunderlag som underhålls dagligen. På gården finns även bla. longeringsvolt, skrittmaskin och bra ridvägar både ner till havet och mot tygelsjö.

  Det finns tillgång till både dressyrtränare, hopptränare och även fysträning utan häst för dig som är intresserad av det.

  Priser:

Eng stallet + Stall 1, 2, 3 
  - 5 300 kr (häst inkl. 12 kg hö och 6 påsar spånpellets)
  - 4 770 kr (ponny inkl. 8 kg hö och 6 påsar spånpellets)

  Stall 5
  - 5 010 kr (häst inkl. 12 kg hö och 6 påsar spånpellets)
  - 4 510 kr (ponny inkl. 8 kg hö och 6 påsar spånpellets

  I avgiften ingår service på vardagar som inkluderar fyra fordringar/dag, utsläpp och intag av din häst.

  På helger ingår fordring av frukost, kvällsmat och natthö. Inackorderingarna delar stallvis (ca. 8st/stall) på 4 pass/helg dvs. utsläpp och intag/lunch.

  Vi har heltidsanställd personal med lön, försäkringar och pensionsavsättningar enligt avtal.

  Vi är mycket noggranna med val av våra inackorderingar. Att älska sin häst, vara noggrann i hela stallmiljön och en bra kompis är för oss en självklarhet. Bra stämning på gården är mycket viktigt. Referenser krävs.

  Passar du in hos oss och letar efter en box till din häst så hör av er till Elin på telefonnummer 0703-332965 eller till Stefan på 0708-443633. Om vi inte har möjlighet att svara så skicka SMS eller mail till elin@lundegardequestrian.se.

  (Tyvärr har jag av misstag råkat radera en lista med kontaktuppgifter för er som ställt er på kö. Välkomna att höra av er igen.)

  Läs mer om oss på www.lundegardequestrian.se


  Välkomna!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad