Lektioner, kurser, problemlösning, foreläsningar och mycket mera

 • Annonsid: 1478461
 • 2 månader sedan
 • 151 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vårt mål är att hjälpa människor att förbättra sina färdigheter och förståelse för att en hästhållning som är nyttig, effektivt och naturligt. Vår vision är nytänkande och evidensbaserad forskning som har visad att utveckla hästens välmående

  Att vara en bra ledare till hästen är ej bara att vara snällt, duktigt, elak eller vissa vem som är chefen. Men man skall ha en plan, veta hur man skall leda och ge stöd när det behövs. Det är här personlig utveckling kommer att hjälpa till med och det är just det som är syfte med mina träningar.
  Det är en av flera steg som kommer att hjälpa att skapa en djupare band med din häst, men också kan man utnjuta det i sitt privat eller yrkesliv. Personlig utveckling är en ständig process där många vardagliga aktiviteter bidrar till och utvecklas.

  Vi erbjudar olika tjänster som kan bli individuellt anpassad till din och din hästens behov.

  - Vi har individuella lektioner med ett tema, t.ex. en problemlösning, naturligt markarbete (NH), toleransträning, trail och m.m.
  - Dessa lektioner erbjudar vi också i grupp av minimal 2 ekipage och maximalt 6 ekipage.
  - Clinic med tema av 1 eller 2 dag
  - Föreläsningar om bland annat: hästens beteende, naturligt kommunikation, foder konsultation, personlig utveckling och m.m.
  - Konsultation om foderstat och foderstat beräkning
  - Online kurser
  - Online butik
  Mer information och prisuppgifter finns på hemsidan:
  www.makaweeranch.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad