Letar efter en trevlig medryttarhäst bilavstånd från Södermalm

  • Annonsid: 1363261
  • 14 dagar sedan
  • 156 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
1 kr

Tyvärr har jag insett att min tid inte räcker för en egen häst så Jag letar efter ett långvarigt samarbete som medryttare till någon som har en okomplicerad och trevlig häst som jag kan utvecklas med och mysa med i stallet, stort plus om det finns möjlighet att rida för instruktör.
Bor på Södermalm och har egen bil.
Ridit regelbundet som tonåring och hade egen häst samt jobbade på Arabstuteri en gång i tiden, men ridstövlarna har legat på hylla en bra tid tills nyligen när det inte gick att hålla mig borta längre. Har ridit privat för instruktör på Stora Ekeby i Strömsholm för att få ordning på min sits igen och i stort sätt börjat om på nytt igen. Fast jag är relativt orädd vill jag inte ha en stökig häst utan är mer intresserad av en trevlig häst som jag kan lära mig lite av.
Är en okomplicerad person, tar gärna med mig kaffe och fika till stallet, bara ett krig kan stoppa mig om jag lovat att dyka upp, ogillar draman och respekterar att det faktiskt är din häst och har inga egna idéer hur den ska skötas eller ridas.
Några gånger om året är jag på tjänsteresa men är man lite flexibel så har jag inga problem att byta dagar.

-Emelie

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad