Letar efter min dressyrvän

 • Annonsid: 1538734
 • en månad sedan
 • 323 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Efter att jag tvingas ta adjö av min dressyrhäst, så vill jag, även om det känns väldigt jobbigt hitta en ny bästa vän. En okomplicerad och trygg individ i ridning och hantering som har grunderna i dressyr och potential för mer. Vi kan lära oss mer, utvecklas och tävla tillsammans😊. Sto eller valack mellan ca 6 - 13 år som inte är flockbunden.

  Mitt namn är Alicia, är 17 år och har ridit i snart över 10 år. Bor på liten gård i Allerum utanför Helsingborg med min syster som är 15 år som också rider. Hennes häst heter Merlin och är en 17 årig otroligt snäll d-ponny (hopphäst). Han har sällskap av lilla minishettisen Millie som är lika gammal. Hästarna går i flock och får mycket utevistelse i stora hagar med lösdrift även om dem står i stall på natten. På gården bor också mina föräldrar och våra två hundar. Djuren är rejält bortskämda och vi är verkligen en äkta djurfamilj där vi värnar om att alla ska må bra. Kanske du som läser detta känner att jag kan vara intressant för just din storhäst, hör gärna av dig. Jag själv är 163 cm lång och väger 50 kg.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad