Letar medryttarhäst runt Helsingborg

  • Annonsid: 1364995
  • 12 dagar sedan
  • 30 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej,
Jag är en 29årig kvinna med hyfsat stor häst-/ridvana som letar efter en häst att sköta om och rida någon/några dagar i veckan. Lite om mig själv:
Är född och uppvuxen i Bjuv, utbildad undersköterska samt väktare men just nu jobbar jag endast som volontär inom röda korset vid behov.
Jag började rida när jag var 17år så hobbyn kom lite sent i livet jämfört med många andra hästintresserade. Var från början medryttare till 2 islänningar för att sedan bli medryttare till en 6årig tinker/frieser-korsning. Skaffade min egna häst när jag var 22år, en F.d travhäst men tyvärr fick jag hitta ett för alltid hem till honom efter endast 2 år då mitt privatliv var i kaos. Sedan våren 2018 har jag ridit på ridskola i Ängelholm med en väninna så vi är inne på vår 4:de termin men jag känner att jag inte riktigt utvecklas längre, jag saknar att ha en speciell häst att sköta om och inte olika hästar från vecka till vecka, inte bara rida utan även mocka och kela.
Det jag letar efter är en viktbärande häst då jag har några extra kilo, inte en helt grön häst (div hästen får gärna ha något års erfarenhet av ryttare på ryggen), jag har hoppat lägre hinder (med intresse att utvecklas), kan rida en del dressyr men älskar även att rida ut och känna på friheten.
Vill ha en så öppen kommunikation som möjligt med ägaren, av egen erfarenhet så vet ägaren bäst när det kommer till hur hästen ska skötas.
Jag har tyvärr inget körkort så stallet kan tyvärr inte ligga alldeles för långt från buss eller tåg.
Låter detta intressant så skicka bara iväg ett mejl till mig.
// Jannie ( Jannie_sarvegard@hotmail.com )

First ad
Kontakta annonsör

 Helsingborg, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad