Lev det goda livet på Ekebylund i samklang med djur och natur!

  • Annonsid: 1294280
  • 17 dagar sedan
  • 327 visningar
  • 1 följare
9 500 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    240
  • Antal Rum:
    7

Hästgård präglad av gediget hantverk, välskötta byggnader med närhet till skog, vatten och beteshagar.

Huvudbyggnad där entréplanet är planerat för socialt umgänge med öppna ytor där man njuter av årstiderna både inne och ute. Stort lantkök, generös matplats och ombonat vardagsrum med värmande kamin. Vinterbonat orangeri och stort trädäck med utsikt över trädgård, hagar och sjön. Övre planet med två sovrum, allrum och stor balkong. Lyxigt källarplan med exotiskt spa/relax, vinkällare med provsmakningsrum och ett sovrum med utgång till stenlagd sittplats i trädgården. Här finns även tvättstuga och klädkammare.

Utekök med bästa solläget där du grillar gott och hämtar grönsaker direkt ur växthuset. En promenad genom hästhagen leder dig till den vedeldade sjöbastun med tillhörande brygga.

Stall med fyra boxar, spolspilta, foderrum, hönshus och höskulle. Ekonomibyggnad som i dag inrymmer en verkstad, sadelkammare och på övervåningen en modern lägenhet på 80 m². Verkstaden kan enkelt inredas med ytterligare boxar om önskemål finns. Kallförråd på ca 220 m², jordkällare, gäststuga ca 16 m². Hela gården värms upp med bergvärme.

Trädgård med välkomponerade rabatter, fruktträdgård, inhägnad köksträdgård och bärbuskar. Hästarna kan sprida ut sig i hagar om ca 3-4 ha. Tillhörande skog för den som vill jaga på egna marken även om nuvarande ägare inte bedriver någon jakt.

Ca 40 min med bil till Stockholm.

Välkommen på visning och upplev hur enkelt det kan vara då både kropp och själ mår bra!

Pris: 9 500 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Hölö, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad