Liten gård önskas hyra

  • Annonsid: 1294648
  • 2 månader sedan
  • 79 Visningar
  • 0 följare
7 000 kr

Lugn och skötsam hovslagare söker en liten gård eller ett torp med uthus och lite mark att hyra då huset jag hyr nu ska säljas framöver. Det är inte akut men jag börjar gärna leta i god tid eftersom det kan vara nog svårt att hitta rätt ändå. Kan även vara intresserad av köp längre fram men det är inget måste.
Önskar hitta något runt Hörby, Höör, Östra Göinge, Hässleholm, Vånga, Näsum, Lönsboda, Olofström, Karlshamn med omnejd.

Jag har hästar, en skötsam äldre katt, två utekaniner och några höns som vill flytta med mig. Hästarna går på lösdrift, så något fint stall behövs inte. Däremot en loge eller liknande som ligghall, och om det inte redan finns ett stall behöver det finnas möjlighet att bygga två sjukboxar. Jag kan själv stå för det i så fall, bara utrymmet finns. Jag är öppen för möjligheter bara marken och uthus.
Finns odlingsmöjligheter är det ett stort plus då det är ett stort intresse förutom hästar och hantverk.

Vad gäller huset är jag van både vid mycket enkel standard och att bo trångt. Det kan vara allt från ett större hus till en sommarstuga. El och vatten på gården behöver finnas, men någon variant av torrtoa eller utedass är inget problem. Är van vid att elda med ved.
Svarar jag inte på telefon, vänligen skicka ett sms eller tala in ett meddelande så hör jag av mig.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad