Liten gård sökes i Skåne eller södra Kronoberg

  • Annonsid: 1338368
  • 3 månader sedan
  • 110 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
7 000 kr

Lugn och skötsam hovslagare söker en liten gård eller ett torp med uthus och lite mark att hyra då huset jag hyr nu ska säljas framöver. Kan även vara intresserad av köp längre fram men det är inget måste. Drömläget vore på Linderödsåsen där jag bor nu, men hela Östra Göinge och trakterna runt Hässleholm, Osby, Lönsboda och Älmhult är intressant.
Vill gärna bo enskilt men framför allt inte nära stora, hårt trafikerade vägar.
Jag har 4 hästar, en skötsam äldre katt och två utekaniner som vill flytta med mig. Hästarna går på lösdrift, så något fint stall behövs inte. Däremot en loge eller liknande som ligghall, och om det inte redan finns ett stall behöver det finnas möjlighet att bygga två sjukboxar. Jag kan själv stå för det i så fall, bara utrymmet finns.
Finns odlingsmöjligheter är det ett stort plus då det är ett stort intresse förutom hästar och hantverk. I övrigt är jag van att bo på gård, att elda med ved osv. Enkel standard är inga problem, bara det finns el och vatten på gården.
Svarar jag inte på telefon, vänligen skicka ett sms eller tala in ett meddelande så hör jag av mig.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad