Liten plånbok med stort hjärta

 • Annonsid: 1535024
 • 2 månader sedan
 • 322 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround, Hoppning, Dressyr
 • Dressyrnivå:
  Lätt C
 • Hoppnivå:
  50 cm
 • Mankhöjd:
  160 cm

Hej! Mitt namn är Isabell, bor i Västerås och jag kollar ifall det eventuellt finns en passande häst för mig. 30 år gammal och jag är ganska liten så allt från D-ponny-häst runt 170cm passar mig. Söker en häst för uteritter blandat med träning hoppning/dressyr!
Jag har haft egna hästar enda sen jag va liten så erfarenhet finns med mycket omsorg. Väldigt mån om att mina hästar ska ha det bra gällande bra grovfoder och komplement, mycket/lång utevistelse och varierad ridning, besök av Equiaterapeut med jämna mellanrum, mån om hästens hovar då jag ägt en del fullblod som haft en del tuff hovvård, så en bra hovslagare är a och o! Alla de hästar jag ägt har jag gjort allt och lite till för, har okontrollerat mycket kärlek och omvårdnad att ge även om min plånbok inte är så stor för inköpet av häst!

Jag rider med försiktighet, bra balans, tålamod för att lära känner hästen väl och på rätt sätt, mjuk i hand, skänkel och sits. Utgår alltid från individen!

Hästen ska kunna stå själv i stall/hage men det finns självklart andra hästar i stallet. Trafiksäker, snäll att sko och lasta. Inga olater eller dumheter i varken ridning eller på marken. Snäll mot andra hästar och människor!

Spelar ingen roll vad hästen gjort utbildningsmässigt är van med unghästar och utbildning. Ej häst äldre än 12 då jag vill att min dotter ska ha nytta av hästen i framtiden när hon blir äldre, dvs jag söker en häst för en mycket lång tid då dottern bara är 1.

Har du något passande för mig så hör gärna av dig, du kanske inte har lagt ut din häst än och ser mig som intresssnt. Ej intresserad av varmblod!

Maxpris runt 20-30.000:-

First ad
Kontakta annonsör

 Västerås, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad