Liten ponny sökes till terapiverksamhet

  • Annonsid: 1499845
  • 12 dagar sedan
  • 85 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Körning
  • Mankhöjd:
    85 cm

Hej!
Jag heter Nathalie och har en verksamhet med mina djur i terapier, jobbar som psykolog. Jag har en miniatyrhäst och söker en till mini, eller en minishettis/liten shettis. Mina önskemål på ponnyn; frisk, lugn och stabil. Väl hanterad. Den behöver "älska" människor för den kommer bli mycket hanterad. Absolut inte grinig. Trygg och trafikvan. Helst inkörd och helst ej unghäst. Gärna äldre. Vaccinerad och innehar pass. Ej haft fång. Vi har en fantastisk fin mini hemma på 2 år. Hon går nog troligt ihop med alla men jag är mån om att dessa går ihop också och att de trivs med varandra. Vi kan erbjuda mycket utegång, mycket hantering och vad iallfall min intention är, ett livslångt hem.
Innan du kontaktar mig vill jag att du tänker några extra varv på ifall ponnyn skulle passa att vara med då människor är ledsna. Eller med t ex barn med neuropsykiatrisk problematik. Det kräver lite "extra". Lite extra tålamod och lite extra lugn. Jag ser gärna filmer om möjligt. Är väldigt mån om att det blir rätt.
Priset är ej oväsentligt och jag önskar en provmånad.

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad