Liten verksamhet med träning i 4 grenar, egen eller hyrd häst.

 • Annonsid: 1770093
 • 14 dagar sedan
 • 147 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
300 kr


  Har du växt ur ridskolan och längtar efter mindre träningsgrupper där man hinner mer ridning? Eller har du egen ponny/häst och vill ha en tränare som är utbildad SRL2, tävlat 3 grenar på MsvB-nivå och jobbat med unghästar i ca 22 år? Främjar alltid god ridning, hållbarhet, glädje och vidhåller att man bygger från grunden.
  Här finns 2 - 3 ponnyer/hästar att hyra, utbildade LA - MsvB nivå och några tävlas. Vi har en stor ridbana med hinderpark, även en terrängbana där alla kan hoppa, många små hinder men även större, upphopp, grav och vatten finns.
  I de vanliga terminsgrupperna så rider vi både dressyr, markarbete och hoppning men även terränghoppning, WE, tempoträning, intervallträning och annat. Alltid maximalt 4 ryttare per grupp. Vi ordnar regelbundet pay and jump, ridläger mm och chans till att vara medryttare med fördelar finns. Erbjuder självklart privatlektioner eller skräddarsyr efter era önskemål. Har man ridit här ett tag och har förtjänat mitt förtroende så kan man även hyra en av hästarna under vintern och flytta den till anläggning med ridhus om man önskar.
  Mer info finns på www.rymansridponny.com eller www.facebook.com/Rridponny.
  Utökar nu med nya grupper så tveka inte att höra av er!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tjällmo, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad