Liten vuxen medryttare FINNES

 • Annonsid: 1355457
 • 3 månader sedan
 • 191 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Rebecka och är 23 år gammal. Då min förra medryttarhäst tyvärr har blivit såld söker jag nu en ny fyrbent kompis. Ponny eller storhäst spelar ingen roll då jag är 160 cm lång och väger 50kg. Mitt enda krav är att hästen är snäll och lätthanterlig.

  Jag är en mjuk och ansvarsfull tjej som är mycket noggrann och mån om såväl häst som utrustning. För mig ligger ridningen inte i fokus, även om det är något jag givetvis älskar. Jag kan finna glädje av att bara vara i stallet och att umgås med hästen från marken. När jag väl är uppe på hästryggen tycker jag om att variera min ridning. Jag kan inte säga att jag riktar in mig på någon specifik disciplin, jag finner det lika givande med såväl dressyrpass som uteritter och hoppning. Hör ni av er till hästägare som jag varit medryttare hos kommer ni dock bli varse om att jag tycker om att rida barbacka haha 🙈.

  Jag är bosatt i Lund och jobbar i Löddeköpinge. Jag har inget körkort tyvärr. Däremot har jag busskort, friska ben och en cykel. Jag har möjlighet att komma ut 1-3ggr/vecka beroende på avstånd. Självklart hjälper jag till med sedvanliga stallrutiner som mockning, fodring, insläpp/utsläpp m.m.

  Skicka gärna ett mail/sms vid intresse.

  Vänlig hälsning,
  Rebecka

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lund, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad