Livslångt hem till schysst och snäll valack

  • Annonsid: 1583545
  • 8 dagar sedan
  • 83 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Kön:
    Valack

Söker en snäll och pålitlig valack (ej sto!), storlek 140-160 cm, hellre viktbärande än sportmodell och hellre åt det trögare hållet än explosiv.
Liten privat verksamhet där hästarna går som privathästar, rids och tränas varierat och mycket i skog och mark. Hästarna går i flock (snälla och kloka kompisar finns) i lösdrift, men det finns också ett antal boxplatser. Vinterhagen är stor och sommarhagarna gigantiska. Vi har regelbundet och bra samarbete med hovslagare, veterinär och foderleverantör. Vi söker en ponny/häst som gärna är svenskfödd. Är den importerad bör den ha varit i Sverige ett bra tag. Vill ha så mycket historik som möjligt för att kunna förvalta på bästa sätt. Hästar med fång, eksem, som krubbiter, har sadeltvång, är avkastarkungar, är bakskygga eller har utpräglat flyktbeteende är ej av intresse. Förstår att urvalet inte är jättestort, men vi har inte bråttom. Till rätt häst som trivs och mår bra hos oss erbjuder vi livslångt hem! Pris beror på ålder, utbildningsnivå, tidigare skador, eventuell utrustning, ca 20-60'. Välkommen att höra av dig om du har ponny/häst till salu som passar in på ovanstående.

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad