Lösdrift för lättfödda och oskodda

 • Annonsid: 1468192
 • 2 månader sedan
 • 312 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Hej! Nu har vi ev plats för rätt häst på vår lösdrift för lättfödda på Hisingen.

  Lösdriften är uppbyggd för mesta möjliga rörelse, många foderstationer av olika modell med nät som är svåra att äta ur. Två ligghallar och mycket grusade ytor och gångar. Blandad flock men ingen häst som klättrar eller har hingstigt beteende får stå här.

  Hästarna får lågsocker-HÖ som är noggrant analyserat, foderstat och individuell mineralblandning som är fångförebyggande finns till självkostnadspris. Vi har tillgång till ett magert fantastiskt och kuperat sommarbete ca 1 jul-31 okt, finns gräs även i vinterhagen men begränsat. Ett fångförebyggande tänk gör att många hästar i riskzonen fungerar jättebra här!

  Vi har spolspilta, uppvärmd sadelkammare, termobar, flera uppställningsplatser och två boxar för tillfälligt behov.
  Vi har kommunens långa anlagda ridvägar i nära anslutning till gården, paddock finns att hyra in sig hos grannen. Många tränare och roliga hästaktiviteter i området.

  Då vi har låga nät måste alla hästar här vara utan järnskor, men vi har en mycket kompetent hovis och tränare (www.erikahargitai.se) som kommer en gång i månaden och ser till att alla hästar får funktionella hovar och provar ut skydd med boots om det behövs så alla hästar fungerar som de ska.

  Vi som står här tränar många roliga saker för tränare som kommer till oss eller anläggningar i närheten, akademiskt, WE, hoppar ibland men framför allt rider ut på våra vackra ridvägar och prioriterar en bra kommunikation med våra hästar!

  Hör av dig och berätta om dig och din häst om det kan vara intressant för er!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad