Lösdrift Gnesta

 • Annonsid: 1427020
 • 2 månader sedan
 • 155 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Plats på lösdrift på Karlbergs gård strax utanför Gnesta med stora kuperade hagar på skogs- och ängsmark, för både ponny och storhäst.

  Lösdriften erbjuder halmad ligghall, fri tillgång till hö/ hösilage, god vattenkvalité och thermobar vintertid. Alla dagliga rutiner såsom tillsyn och visitation, fodring, vattning och mockning ingår. Likväl som basbehov i form av grovfoder, strö, saltsten och löpande underhåll.

  Lösdriften är spartanskt men yrkesmässigt ordnad. Jag som ansvarar är diplomerad hästskötare och har tidigare arbetat på ridskola i Stockholm samt som beridare. Hästens välbefinnande är för mig alltid första prioritet och jag har därför god uppsikt över de hästar jag ansvarar för.

  Fina ridvägar finns i direkt anslutning till gården både i skog och på nästintill otrafikerade oändliga grusvägar. Vill du utveckla dina häst- eller ridkunskaper bistår jag gärna med både råd och lektioner.

  Välkomna att höra av er vid intresse!


  Hyra
  Storhäst: 2 400 kr/ mån
  Ponny: 2 000 kr/ mån

  Utöver det dagliga vad gäller tillsyn och rutiner erbjuds ytterligare service så som skötsel, sårvård, assistans vid veterinär- eller hovslagarbesök osv. mot extra kostnad.

  Rebecca
  0702 – 532 632
  Kontakt sker helst via telefon

  First ad
  Kontakta annonsör

   Gnesta, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad