Lösdrift och box

 • Annonsid: 1520745
 • 3 månader sedan
 • 642 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Från och med januari har jag plats för ett trevligt ponny- eller islandshäststo till i mitt lilla stall några km söder om Vårgårda. Hästarna går ute året runt i stora hagar med väderskydd, och har varsin stor box inne i det luftiga och nybyggda stallet vid behov.

  Grovfoder, strö, saltsten, friskt vatten och tillsyn varje dag ingår i hyran. Jag sköter det mesta på vardagarna så hjälps vi åt på helger och ledigheter om det är något särskilt.

  Uppvärmd sadelkammare med plats att bara hänga en stund eller kanske fika.

  Grannen har en paddock som vi lånar ibland.

  Jag är hemma mycket och ser till djuren flera gånger varje dag. Rider ut i skog och mark flera dagar i veckan och vill gärna ha sällskap ibland, men inte alltid. Jag har en islandshäst och en shetlandsponny. På gården finns förutom hästarna också kor, ankor, höns och katter.

  Du är (någorlunda) vuxen och självständig och har ett juste förhållningssätt till hästar och andra djur, och din häst är trevlig och för det mesta lätt att ha att göra med. Du behöver ha körkort för det är 2,5 km till närmaste busshållplats.

  Vi kommer överens om pris och andra detaljer efter att du varit här och hälsat på, och skriver ett ordentligt kontrakt.

  Hör av dig om du vill veta mer.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad