Lösdrift öster om Västerås sökes (ex. Irsta/Badelunda)

 • Annonsid: 1321800
 • 4 månader sedan
 • 65 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
12 345 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  1998

LÖSDRIFTSPLATS IRSTA/BADELUNDA eller omnejd öster om Västerås SÖKES

Jag söker efter ett ställe där min 21-åriga halvblodsvalack kan gå på lösdrift fr.o.m. september och året runt.

Mayday har tävlats i tvåstjärnig fälttävlan och med mig de senaste tre åren enbart tränats lätt och fått busat i skogen. Mayday är mycket lätthanterad, social och levnadsglad herre.

Då jag vill pensionera honom lite pga att han har åldersartros i framknäna så önskar jag låta honom gå på lösdrift med andra hästar samt med fri tillgång på kvalitetshö, vatten, något vindskjul/lada med halmbädd och regelbunden tillsyn. Mayday går ihop med alla hästar och är väldigt klok och kan uppfostra yngre hästar men har aldrig gått med ston (är lätt intresserad av tjejer ☺️)

Jag önskar att lösdriftsplatsen finns i närheten av Irsta/Badelunda och att jag kan komma ut och pyssla och rida när jag vill. Därför skulle jag önska att jag kan ta in honom i ett stall för att sköta om honom och ge kraftfoder vid ridning.

Mayday har hela tiden under mitt ägande stått på fantastiska Rabo gård hos Maria Fasthamre där vi stormtrivts men där ingen lösdrift finns att tillgå.

Ser fram emot att erbjuda min härliga häst ett fint åldrande och fortsatt livskvalitet! 🌟🐎

First ad
Kontakta annonsör

 Västerås, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad