Lösdrift på liten gård

 • Annonsid: 1572603
 • en månad sedan
 • 162 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  LÖSDRIFT MED TILLGÅNG TILL BOX
  Plats till ponny (A-D) finns vid vägs ände, inne i skogen mellan Hållsta/Lundby/Älunda, ca 1,5 mil från Eskilstuna Centrum.
  Vi är ett litet stall med stora fina hagar. Hästarna går på lösdrift men kommer in några timmar på dagtid, några dagar i veckan för vila, skötsel och motion. Vi är tre tjejer mellan 50-60 år och två hästar, ett russ ( som vi måste låta somna in) och en halvblods-korsning som är ett sto på 29 år.
  Det finns långa, fina grusvägar att rida på (med väldigt lite trafik, inga genomfartsvägar), många ridstigar i skogen, upplyst ridbana på gården och 1 km till ridhus (Älunda Gård) som går att boka. Det går även att boka privat -lektioner.
  Vi söker efter en ponny-ägare som är ansvarsfull, har stabil ekonomi och som kommer ut till sin häst 2-4 ggr/v. När du kommer till stallet tar du även in vår häst, fixar hagen mm. till båda hästarna. Vi har fasta dagar som vi åker ut till stallet för att täcka upp för varandra.
  Ponnyn ska vara problemfri och snäll, så att vi alla kan hjälpa till de dagar du inte kommer till stallet. Vi kan inte ta emot någon fånghäst eller en rymningsbenägen häst. Vi vill kunna använda ponnyn till körning/ridning och markarbete de dagar vi är i stallet. Det krävs att ponnyn ska kunna stå själv kvar inne i boxen och i hagen en stund.
  900 kr/mån i kall-hyra. Kostnad för foder och strö tillkommer.
  Mvh Stall-tjejerna Lotta, Carina & Helena
  Vid intresse maila: helena-goransson@hotmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Eskilstuna, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad