Lösdrift/stallplatsBronze

 • Annonsid: 1735993
 • 2 månader sedan
 • 544 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
800 kr


  Skulle du vilja ha din häst i ett litet, personligt, mysigt stall, med fokus på hästens lycka och välbefinnande?
  Vi får 1-2 platser lediga med inflyttning 1/8-22 eller efter överenskommelse.

  Vi söker dig som är positiv, omtänksam och vänlig mot både människor och djur och som alltid sätter hästens bästa i första rummet.

  Vi fokuserar på att hästarna ska få så mycket det bara går tillgodosett vad gäller behov av långa tuggtider/täta fordringar, mycket rörelse och vandring i hagarna, socialt samspel, samt den allra bästa omvårdnaden i form av vänligt och kärleksfullt omhändertagande och omväxlande träning med fokus på positivitet och glädje.

  Vårt stall är litet och personligt, med två lösdrifter och tre boxar. Ena lösdriften passar islandshästar/lättfödda ponnyer där vi är noga med att de får täta fordringar samt att de inte drabbas av övervikt oavsett årstid. Andra lösdriften passar hästar med större behov av mat.

  Vi har stora, härliga, välstängslade sommar- och vinterhagar, thermobar vintertid, foderautomater, upplyst fin paddock, härliga ridvägar, uppvärmd sadelkammare, torkrum för täcken, samt foderrum, loge för hö och div prylar samt yta under tak för hösilage och spån.

  Fordringar löser vi tillsammans efter vad som funkar och utifrån hur vi har det, men vi har inga problem att ordna fodringarna under veckodagarna mot att vi kan vara lediga vissa helger samt några veckor på sommaren.


  Du är hjärtligt välkommen att höra av dig för mer info och du får så gärna komma och hälsa på i vårt lilla stall för att se hur vi har det och för att vi alla kan få känna efter om det skulle vara intressant med en plats hos oss.

  Fina referenser finns att få från både nuvarande och tidigare hyresgäster.

  Stallet ligger i Sandared, ett stenkast ifrån Sandevi.

  Kallhyra 800 kr/månad.


  Hör av dig till Marina på 0704-257464 för mer information! Välkommen!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sandared, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad