Lösdriftsplats för klickerhäst

 • Annonsid: 1466618
 • 2 månader sedan
 • 179 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 250 kr


  Om rätt häst och människa dyker upp kan vi tänka oss att bli fler på stall Kungskvarn i Ledberg, strax utanför Linköping. Jag söker i så fall dig som tränar och rider belöningsbaserat med klicker. Systematisk användning av tvång och aversiva träningsmetoder eller utrustning som sporrar och spön är inte tillåtna. Din häst ska vara stabil och flocksmart, du en aktiv och engagerad hästmänniska som spenderar mycket tid i stallet.

  Här finns en välfungerande lösdrift med lerfri vinterhage och stor ligghall på 160 kvm med flera öppningar, tillgång till sjukbox, ridbana med omvänd rundkorall, jättefina ridvägar och bra bete sommartid.

  Vi fodrar portionerat hö fyra gånger per dygn, jämnt fördelat över dygnet med hjälp av timergrindar. Analyserat hö köper du i första hand av mig här på gården, i år med en kvot på 6,1.

  Här är mysigt och familjärt och vi hjälps åt med allt arbete kring hästarna. Stallpassen sker kvällstid och inkluderar även mockning av hagen. Söker du en massa service och bekvämligheter är vi inget för dig, men vill du kunna påverka din hästs vardag och bli del i en glad och stöttande hästfamilj som gärna tränar och rider tillsammans, hör av dig! Harmonin i flocken är enormt viktig för oss så detta ska vara långsiktigt och jag kommer att vilja träffa både dig och din häst innan ni eventuellt flyttar in.

  Fler bilder finns på Instagram, @sandra_stallkungskvarn

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad