Lösdriftsplats i Ale Kommun, Ridhus och mkt fina ridvägar

 • Annonsid: 1368617
 • 2 månader sedan
 • 139 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
2 900 kr


  Nu finns det ledig plats i lösdrift för valackar på Relsbo Gård i Nödinge som ligger i Ale kommun. Restid ca 20-25 minuter från Gbg eller 15 minuter Kungälv. Ca 7 minuter från Ale Torg. Gården har historiskt sett varit ett travstall varför vi förutom ridhus och paddock också har en fantastisk rak- och rundbana att tillgå för allsidig träning. Vi har gott om betesmark, totalt ca 12 ha och även tillgång till fantastiska naturstigar att rida på runt omkring gården. Bra möjligheter för den som vill muskla hästen och få möjlighet till ridturer på varierat underlag.
  Vårt ridhus kommer få förnyat underlag i mitten av december vilket är något som kommer förbättra träningsmöjligheterna avsevärt för de som är uppstallade på gården.
  Lösdriften kostar 2900 kr oktober till maj och då ingår fri tillgång till hösilage, som serveras i foderhäck och med slowfeedingnät. Vi serverar maten på gjutna betongplattor och de ansluts av en hårdgjord gång som leder ner till ligghallen där också vattnet finns. När det är minusgrader ute har de tillgång till frostfritt vatten då vi har en hemmagjord vattenbänk med termostat som slår på när det blir kallt. Avgiften är 2300 kr juni-aug. I avgiften så har du fri tillgång till hela gården och vi som driver den sköter utställning av nya balar till lösdriften samt reparationer på lösdrift och ligghall. I övrigt så har lösdriften sitt eget schema där man turas om att mocka i ligghallen, hårdgjorda gången och vid foderplatserna och fylla på vatten.
  Du får plats i uppvärmd sadelkammare och gott om plats för att förvara dina saker. Alla får en egen garderob samt en rymlig foderlåda. Här finns också tillgång till täckestvättmaskin och torkrum med avfuktare. I stora stallet där boxhästarna står finns dusch/WC samt micro. Varmvatten finns i stallet. Ca 2 arbetsdagar per år.
  Möjlighet till transportparkering utan extra kostnad.
  På gården finns det tillgång till såväl dressyr- som hopptränare som regelbundet arrangerar såväl grupp- som enskilda lektioner. Vi har också löshoppning regelbundet.
  Man behöver ha körkort och tillgång till bil för att stå hos oss.

  Välkommen att skicka PM om du är intresserad!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Nödinge-Nol, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad