Lovande föl m. 2 morbröder i WC

 • Annonsid: 1487259
 • en månad sedan
 • 271 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
150 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  167 cm
 • Kön:
  Hingst
 • Födelseår:
  2020
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Main Qaress Asp
 • Ursprungsland:
  Sverige

Föl med fantastiskt mödernelinje och massor av prestationer på högsta nivå genom hela stamtavlan!
Pappa Carrera VDL (Cardento-Baloubet de Rouet) har själv tävlat framgångsrikt och startat 160, innan en skada satte stopp för fortsatt karriär. Han har lämnat otroligt lovande avkommor, med bra teknik, mycket kapacitet och en fantastisk typ i Holland och var förra året en av de mest använda hingstarna där. Han har redan fler avkommor i svår hoppning från sin första årgång och har även lämnat hingstar godkända i KWPN. Inte nog med att han är fantastiskt fin, lämnar avkommor på topp, han matchar stoet otroligt väl och stofamiljen har tidigare lämnat avkommor på högsta nivå med både Cardento och Baloubet.
(För mer info om pappa se https://www.vdlstud.com/en/paarden/Carrera-VDL-Cardento-x-Baloubet-du-Rouet)

Mamma Qummin (1) e Quite Easy har själv hoppdiplom (9/9) och såldes på SSHS auktionen. Hennes äldsta avkomma såldes även hon på SSHS och gick sedan in i avelsboxen där hon lämnat 3 avkommor. 1 Såld till Shane Sweetnamn, 2 har blivit de dyraste hoppfölen på Elitfölauktionen 2 år på rad!
Qummins näst äldsta avkomma blev placerad i Falsterbo som 4-åring, gick Falsterbo som 6-åring och startade 140 som 7-åring. Nr 3 kvalade som 6-åring till unghäst VM i fälttävlan, innan hon tragiskt fastnade i en mobilbox.
Den efter såldes till Grevlunda som föl, men skadades som unghäst.
Mamman har 2 syskon som har segrar och placeringar i int 160 där båda startat ett flertal gånger i Världscupen, nationshoppningar mm. Ytterligare ett syskon i svår hoppning, ett i 140, och ett avelssto som lämnat 2 godkända hingstar varav en i svår hoppning. En annan syster har lämnat avkomma i svårhoppning.
Mormor tävlade själv tom 140 och har 4 syskon i svår hoppning och 2 i 140 hoppning. Ytterligare ett syskon till mormor gick direkt till avel och har bla lämnat BT-finalister.
Det finns ytterligare fina tävlingshästar från syskon, kusiner mm till de som omnämnts, det är mao ett riktigt starkt möderne som bevisat att det producerar tävlingshästar för absoluta toppen!
Main Qaress Asp, är en välutvecklad fölunge med tryck under hovarna och lätt att hantera, som vi tror väldigt mycket på!
Självklart uppfödd på noga utvalt grovfoder, i riktigt stora hagar i flock med jämnåriga. Regelbundet verkad, avmaskad och kommer vaccineras 1 gång innan han är redo att flytta. BT-ansluten och försäkrad i A1 + veterinärvård i Agria. Står kvar utan kostnad tom 1/12 då han är 7,5 månad. Möjlighet finns att han går kvar längre enligt ÖK.

Säljes för 150 000 + moms, en mindre prutmån kan finnas om du själv har tävlat unghästar eller minst 140 hoppning framgångsrikt på flera olika hästar.

First ad
Kontakta annonsör

 Enköping, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad