Lugn och ambitiös tjej söker jobb VÄSTERBOTTEN

  • Annonsid: 1396198
  • 4 månader sedan
  • 85 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!
Jag vet att det är nästintill omöjligt, men jag är inte den som ger upp i första taget. Jag är en 28 årig tjej som avbrutit mina studier till kommunikatör för att jag vill utbilda inom djurvård så småningom och även kunna jobba med hästar. Jag har inte planer på att i dagsläget starta upp något eget och därför vill jag försöka (!!) hitta ett jobb inom häst då det verkligen är något jag brinner för. Det behöver inte vara heltid, men deltid av något slag.

Som ryttare och hästmänniska är mjuk, följsam och öppen. Vill alltid lära mig mer och lägger ned mycket tid och kärlek på att få en så fin kontakt mellan mig och hästen, jag tycker att arbete ska vara kul! Så, varierar gärna arbete på bana, med ridturer i naturen, markarbete etc. Varierat är bra i min mening!

Jag ser vad som behöver göras och skulle säga att jag är väldigt självgående, lär mig gärna nya saker och tar till mig det snabbt. Ingen körvana, men det är något jag absolut vill lära mig mer om. 2016-2017 studerade jag delvis på distans via Wången och tog hästskötarexamen och ridledare för islandshäst våren 2017, fick även ett stipendium av Wången att göra praktik på Island.
Även haft egen träningshäst och jobbat i stall tidigare med träning, ridlektioner och stall"göra".

Jag har flera goda referenser från tidigare arbetsgivare inom häst, från ägare till hästar som jag arbetat med och så vidare.

Hör av dig så berättar jag gärna mer om mig och min erfarenhet! GODA REFERENSER FINNES!

First ad
Kontakta annonsör

 Umeå, Västerbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad