Lugnt par med hund söker lantligt boende

 • Annonsid: 1484874
 • 17 dagar sedan
 • 71 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vår lilla familj här på bilden söker boende utanför Uppsala! Familjen består av oss, Josefin och Ludvig, hästen Elvis och hunden Fergus. Förhoppningsvis kommer den att utökas med ännu en hund inom kort, men denna nya familjemedlem har vi inte hittat ännu.

  Ludvig är elektriker och Josefin jobbar ihop med Elvis i sitt eget företag med att hjälpa hästar och människor bättra på sin kommunikation sinsemellan. Hon jobbar även med hovvård och bootsprovning för barfota hästar.

  Vi vill allra helst hyra ett mindre hus i anslutning till stall /lösdriftsplats för hästen. Vi människor är lugna och skötsamma, betalar hyran i tid och hjälper gärna till på gården om det behövs. Vi trivs fint att dela gård med andra men vill helst ha ett eget hus.

  Elvis är supersnäll och mycket klok, han har en något skeptisk inställning till livet, men det brukar mest ta sig i uttryck i ett höjt ögonbryn. Han söker fina hagar, utevistelse större delen av eller hela dygnet, en trevlig flock och människor som ser honom för den fantastiska individ han är. Alternativt eget stall där vi själva kan skapa en sån miljö.

  Fergus är energisk och en gårdsvaktare, men kommer överens med de flesta hundar och accepterar alla människor efter en första kontroll. Han är väldigt lugn och tolerant med barn. Han vill gärna ha möjlighet att vara ute på gården mycket och bara vara med.

  Vi söker hus eller gård på bra pendlingsavstånd från Uppsala (ca 30 min).
  Vi är även intresserade av bara hus utan stall där vi kan bo med hunden/hundarna. Även då vill vi helst ha ett lugnt läge nära naturen, framförallt öster om Uppsala är intressant.

  Vi har goda referenser och inga betalningsanmärkningar. Vi kan flytta in omgående.

  Hör gärna av dig!
  Josefin och Ludvig

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uppsala, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad