Rosettplockare

 • Annonsid: 1737412
 • 16 dagar sedan
 • 891 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
150 000 kr

 • Inriktning:
  Utställning, Körning, Hoppning, Dressyr, Allround
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  128 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2016
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Peter

Film: https://youtu.be/TmfF2Sf8gsQ

https://youtu.be/qByUqwqFkJQ

https://youtu.be/4C11sw1WdnU

https://youtu.be/hGcHFHhfEJU


Vackra Peter är en fullstammad welsh uppfödd på det kända stuteriet Pasjonata, han är efter den berömda hingsten Rondos´s Gentleman som innehar titeln Overall Supreme Champion och morfar är Den Bramels Bay. Pappan tävlar framgångsrikt i Moskva med sin lilla ryttare. Peter är född 2016 och har höjden 1,28 cm kommer ej växa över b-ponnymåttet.

Peter är en underbar individ som är väldigt snäll och rar, han har egen motor och tydlig broms och är mjuk i handen, Känslig, uppmärksam och lyhörd en dröm att rida. Han vill alltid göra sitt bästa, lättlärd och samarbetsvillig, han har lätt för alla rörelser och rör sig mycket trevligt. rids med små hjälper och vill ha en ny liten ryttare som vill fortsätt hans resa. Vi tror att Peter med rätt matchning kommer att gå de stora tävlingarna. Han har mycket hög ridbarhet.Med sina höga vita strumpor och bläs drar han allas uppmärksamhet till sig.

Peter började sin dressyrresa sommaren 2021 och i oktober klarade han sina kval till Ungponny-Championatet, han blev bland de 12 bästa i alla kategorier och gick vidare till finalen på Strömsholm.

Peter har aldrig varit skadad eller halt, Lastar sig själv i släpet och står perfekt i transporten, hans tänder är kollade regelbundet och vargtänderna är tagna, vaccinerad och avmaskad regelbundet, genomgången av massör. Går i skrittmaskin. Är tidigare körd i vagn men inte hos oss, han har också ställts ut mycket och fått höga poäng och vunnit titlar med tidigare ägare, Peter är också körd i vagn men inte hos oss.

Peter letar nu efter ett fantastiskt hem, med mycket kärlek och förhoppningsvis någon som vill matcha honom till 6-årssäsongen med stöttande föräldrar i teamet.
Två utprövade sadlar finns att köpa till för den som önskar, en dressyr och en hopp samt all annan utrustning också.

Peter är 128 cm men upplevs som större då han är väldigt högrest, ryttaren på bilderna är 168 cm lång.
Tränar för Jennie Larsson (JL Dressyr), Han avslutade 5-årssäsongen med en vinst på 76,67% Vunnit 3 av sina fyra senaste starter i år och samt en 4:e placering.

Att bestämma sig för att sälja Peter har varit ett svårt beslut, men eftersom barnen i familjen är helt ointresserade av ridning och vår tävlingsryttare i år blivit överårig letar vi nu efter ett nytt superhem till honom, med en ny liten ryttare som har ambitioner och vill satsa för att gå hela vägen.
Goda omdömen från domare och tränare.
Står i Stockholm.
Ring gärna för mer info, bilder eller filmer

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad