Magnus och Nora söker sina extraryttare :-)

 • Annonsid: 1373910
 • 3 månader sedan
 • 213 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Magnus, kallblodstravare född 2003, ca 155-160 cm. En charmig fux med bus i blick, bra galopp, gillar att hoppa och köras och... ja det finns nog ingenting han inte riktigt gillar när det kommer till aktivering. Han är arbetsvillig och positivt inställd till livet. När det blir lite roligt eller fartfyllt bjuder han ibland på lite glädjeskutt. Kan ridas ut ensam och i grupp, kan vara något tittig, men går fram överallt. Han har ändå ett ganska lugnt temperament, är social och vill helst ha allas uppmärksamhet, typ hela tiden.
  Han körs och tränas och tävlas i Sportkörning. Så kan och vill du köra är det även ett alternativ!

  Nora(Dehli Nora) kallblodstravare född 2011 ca 157 cm. Social tjej som älskar att få klia och klias tillbaka, kan galopp men inte lika stark i den som Magnus än, men vi jobbar på det. Snäll men har massa energi. Behöver en ryttare som är medveten om hästens balans och som inte bangar lite fart ibland, även om det är noga att det är du som ryttare som väljer tempo. :-) Hon är ett sto och det tar därmed lite tid innan du vinner hennes förtroende, hon är alltid snäll, men kan vara lite extra bufflig med nya människor.
  Kan ridas ut ensam och med andra, upplever henne som orädd ute och går fram överallt
  Hon körs mest i dagsläget då jag inte rider så mycket, men det är där du kommer in i bilden.
  Även hon tävlas i sportkörning.

  Vi lägger störst vikt vid hur ni passar ihop med hästen/hästarna och är flexibla. Man får gärna rida för tränare. Duktig instruktör i akademisk ridning finns på gården, men även öppet för annat. Rätt människa får mycket frihet under ansvar. :-) Vi vill att du varierar din ridning mellan bana och uteritt, eller enbart uteritter. Inte intressant om du bosätter dig i ridhuset. ;)

  Inga nybörjarhästar.

  Båda står uppstallade i stall utanför Stallarholmen, med ridhus, ridbana och bra ridvägar.

  Vi behöver dig/er 1-2 dagar i veckan mot del av stallhyra, alternativt kan vi hitta annat upplägg, exvis ta något stallpass(in-utsläpp) mot lägre/ingen betalning.

  Ser helst att du är över 16 år, är du yngre så vill jag att förälder tar kontakt.
  Första kontakt via mail. :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Strängnäs, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad