Majo Stables söker Personal

  • Annonsid: 1354980
  • 2 månader sedan
  • 411 Visningar
  • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris

Majo Stables bedriver verksamhet (hoppning ponny samt unghästar) på en nybyggd gård belägen i Hofterup utanför Löddeköpinge. Vi behöver hjälp med mockning, insläpp/utsläpp, putsning, städning, ta hand om hästarna (sadla upp för träning, klippas, köra till vet mm) samt följa med på tävlingar. Vi söker en pålitlig, driven och positiv person som gillar att arbeta med barn, sätter hästarnas mående i första rummet och som naturligt gillar ordning och reda. Körkort ett måste.

Vi är eventuellt även intresserad av en stallchef/unghästutbildare, men då skall det vara ngn som har gedigen och mångårig erfarenhet och har bakgrund antingen som beridare eller unghästutbildare.

Alternativt samarbete med ngn elitryttare som vill bedriva sin egna verksamhet på vår anläggning och samtidigt vara del av vår verksamhet.

Vi erbjuder vit lön, avtal etc. Vid intresse skriv några rader om dig själv. Antingen via mail mha@ohiab.eu eller 0705851553

First ad
Kontakta annonsör

 Hofterup, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad