Marcello söker medryttare!

 • Annonsid: 1386468
 • 7 dagar sedan
 • 52 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Söker en medryttare till mitt sjuåriga fullblod Marcello. Han är 170cm hög, gudasnäll och med ett lugnt temperament. Han gillar att rida ut, är trafiksäker men behöver lite stöd från sin ryttare emellanåt då han annars kan "fastna" framför saker han tycker är läskiga. Marcello har inte kommit så långt i sin utbildning, men älskar att lära sig nya saker. Just nu jobbar vi med att han ska bli bättre på att bära sig själv i galoppen och galoppombyten. Gillar att hoppa, men behöver mer träning för att få kläm på tekniken. Han är mjuk och trevlig att rida, har tre fina gångarter. Vill gärna göra rätt. Tränad i NH och gillar att få jobba lös i ridhuset. Behöver en ryttare som är mjuk i handen och inte drar i honom. Älskar uppmärksamhet, att bli borstad och ompysslad.

  Söker dig som är:
  Van att rida unghästar
  Lugn och snäll, kan vara bestämd om det behövs
  Mjuk i handen
  Gillar att pyssla i stallet, ordning och reda

  Marcello står uppstallad på ridklubben i Sätofta (Höör), det finns bra bussförbindelser cirka 1km från gården. Kör du bil är det bara sex kilometer från centrala Höör. På anläggningen finns modernt stall, ridhus och upplyst ridplan. Fin miljö att rida ut i. Full hinderpark och möjlighet att träna för hopptränare finns. Vi är ett trevligt gäng som huserar i privatstallet, alltid nära till skratt.
  Behöver främst hjälp med ridning, borstning och mockning.

  Prisidé: 1000kr/månad. Du får själv lösa anläggningskort på ridklubben för att nyttja ridplanerna.
  Maila mig gärna om det känns intressant! Mailadress: annalund@live.se
  Mvh Anna Lundström och Marcello

  First ad
  Kontakta annonsör

   Höör, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad