Massage, rörelseanalys & stretch

 • Annonsid: 1452404
 • 3 månader sedan
 • 148 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
450 kr


  Intresserad av att ge din häst lite extra kärlek? I så fall tycker jag du ska stanna upp och läsa vad jag har att erbjuda. 😊

  Jag är utbildad massageterapeut för häst från UPH-Education och erbjuder rörelseanalys, massage och stretch av din häst. Hästen är alltid i centrum och jag riktar min behandling till den specifika indivens behov.

  Jag är också under fortsatt utbildning till Equiopat (färdig juni 2021) och kommer lite längre fram även att börja använda mig av kompletterande hjälpmedel till massagen, så som djupvågsbehandling bland annat.

  Följ mig gärna på facebook på Equiopat Wasseng och på Instagram equiopatwasseng för att ta del av mitt arbete och eventuella erbjudanden.

  Grundpriset för behandling är 450kr. Överstiger resan 3mil enkelresa så tillkommer milersättning i form av 18,50kr/milen. Skulle ni vara fler hästar vid samma behandlingstillfälle går det givetvis bra att dela på milersättningen.

  Välkomna att höra av er för bokning.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad