Equiopat med elektroterapi och laserSilver

 • Annonsid: 1445372
 • 10 dagar sedan
 • 2348 Visningar
 • 15 Favoritmarkeringar
950 kr


  Jag är certifierad Equiopat för häst från UPH-Education och erbjuder massage, laser, elektroterapi, stretch och rörelseanalys av din häst.

  Elektroterapi och även laser är bland annat väldigt gynnsamt för att få en muskel att slappna av, lindrar smärta, minskar svullnader, gallor och ödem. Med elektroterapi och laser kan jag även behandla andra strukturer än muskler såsom senor och leder. Är hästen halt ska dock alltid en veterinär kontrollera hästen först. Därefter kan jag hjälpa till med rehabiliteringen och optimera läkningen.

  Jag har erfarenhet av rehabilitering av hästar med exempelvis kissing spines, senskador, artros, ledinflammationer och övriga rörelsestörningar.
  Jag arbetar med hästen i centrum och dess frivilliga deltagande i behandlingen.

  För mer information se vår hemsida

  www.linnealyckanshasthalsa.se

  Följ oss även gärna på facebook på Linnealyckans Hästhälsa och på Instagram linnealyckans_hasthalsa för att ta del av vårt dagliga arbete. Ni når mig också på mail linnealyckanshasthalsa@gmail.com

  Milersättning med 30 kr milen tillkommer. (Vid lite längre resor brukar jag samordna så att det blir flera hästar på samma tur och då delar jag givetvis på milersättningen)

  Välkommen med din förfrågan!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad