Massage, laser, elektroterapi & stretch

 • Annonsid: 1445372
 • 16 dagar sedan
 • 1003 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
750 kr


  Jag är diplomerad massageterapeut för häst från UPH-Education och erbjuder massage, laser, elektroterapi, stretch och rörelseanalys av din häst. Elektroterapi och även laser är bland annat väldigt gynnsamt för att få en muskel att slappna av, lindrar smärta, minskar svullnader, gallor och ödem. Med elektroterapi och laser kan jag även behandla andra strukturer än muskler.
  Jag arbetar med hästen i centrum och dess frivilliga deltagande i behandlingen. Jag har erfarenhet av rehabilitering av hästar med exempelvis kissing spines, senskador, ledinflammationer och övriga rörelsestörningar.
  Följ oss gärna på facebook på Linnealyckans Hästhälsa och på Instagram linnealyckans_hasthalsa för att ta del av vårt arbete. Ni når mig också på mail linnealyckanshasthalsa@gmail.com
  Vid längre avstånd än 3 mil enkel resa behöver jag ta ut milersättning om 25 kr/mil. Är ni flera som bokar eller jag har andra åtaganden åt ert håll delar ni givetvis på milersättningen.
  Välkommen med din förfrågan!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad