Maxad c ponny eller d ponny sökes.

 • Annonsid: 1542878
 • en månad sedan
 • 135 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då tjejen bliv större och inte hennes ponny, då begynner vi så småningom att kolla efter en ny ponny. Vi har inte bråttom, och är medvetne om det säkert komma att tag lång tid att hitta rätt ponny.
  Vi är familje med hästgård och 7 andre hästar.
  Vi söker en C/D ponny för våra yngste dotter på 10 år som behöver en snäll stabil ponny. Vi har en del krav som vi önskar den skall kunna passa in under.
  Våra dotter är en försiktig ryttare där lätt bliv rädd, så det är otroligt viktigt att ponnyn är lugn/stabil/snäll. Vi söker ponnyn som vi får låna/ foder får senare köp. Detta så vi säkre os att det är rätta ponny för dottern, då vi vet att ponnyer kan änder sig mycket båda med ny ryttare och nytt miljö.
  Ponnyn komma bo i nybygget stall, komma vara mycket i hagen med kompisar, så skall vara snäll i flock gärna lav i rang kunna gå med valack och ston. skall kunna stå ensam i hagen och stall når man rider dem andre. På sommarn går dem på sommarbete, så viktigt att den tåler detta. Ingen fång/eksem. Skadad/sjukdomsfri!
  Trafiksäkre är ett måst då vi rida mycket på väg.
  Lätt att lasta då vi köra till träna var vecka.
  Okomplicerat i allt hantering som klipp, duscha, hovslagare mm. viktigt att den kan handteras av barn. Ingen olaster i såväl handtering som ridning.
  Lagom motor, ingen ponny som hon behöva använda allt energi att hålla igång. Den får dock inte vara pigg eller het.
  Vi söker ingen tävlings ponny men en bra kompis. Den skall kunna grunden, men behöva inte vara topp utbildat.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vellinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (8)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad