Maxad D-ponny Sökes

 • Annonsid: 1561520
 • 7 dagar sedan
 • 0 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi är på jakt efter en D-ponny till vår dotter och det vi söker är en maxad D-ponny, viktbärare med en ålder mellan 7-12 år. Gärna med en utbildningsnivå på minst L:B dressyr och 90 cm i hoppning. Vår maxgräns prismässigt ligger på 120,000 kr

  Vi som familj har stor erfarenhet av hästar. Jag som mamma är 43 år och har haft egen häst sedan jag var 10 år. Just nu har jag ett halvblods sto som är 21 år. Henne har jag haft sedan hon var 3år och oinriden. För mig är det väldigt viktigt att hästarna trivs och mår bra.
  Min dotter är 12 år och ganska lång. Hon har ridit på ridskolan sedan hon var 6 år. Hon har även ridit privatlektioner på min häst som hon även tävlat småtävlingar i dressyr. Hon har varit med på en del klubbtävlingar med ridskoleponnys men känner att hon vill ha en egen ponny att tävla med. Hon är en försiktig tjej som alltid ser till hästarnas bästa.

  Vi står i ett lugnt stall med 5 boxplatser och ridhus ca 2 min skrittväg från stallet. Vi erbjuder lång daglig utevistelse, bra stall och rymliga boxar.
  Vår tränare beskriver oss så här:
  Mor och dotter som älskar hästar och vill kunna göra allt med dem, rida ut, dressyr, hoppa, rida barbacka, ha kul med sina hästar. Hästarnas mående går alltid före träning och tävling.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad