MEDRYTTARE FINNES

 • Annonsid: 1418848
 • 2 månader sedan
 • 285 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, jag är en snart 14 årig tjej väger ca 45-50 kg och är ca 165 cm lång. jag har ridit i ca 5 år, i 2 år har jag ridit hos min kompis som hade egen häst. jag fick lära mig om ansvaret och sysslorna man gjorde.

  just nu rider jag på ridskola och har gjort det i ca 2,5 år. just nu rider jag en 10 årig c-ponny 1,35 m som är pigg, stark och lite grön i hoppningen (jag är van att rida olika typer av hästar!). tycker att det är kul med utmaning och att jag själv rider pigga o hästar som är framåt bättre!

  jag rider hästen i form har hoppat max 85 cm, och är intresserad av både dressyr och hoppning.

  jag har varit stallvärdinna i mitt stall och även skötare. tagit hand om hästarna på morgonen släppt ut de, fixat mat, vatten och mockning.
  när jag var skötare tog jag hand om en häst, pysslade om och fixade sysslor, red ej.

  jag vill ha medryttarhäst för att få lära mig mer om ansvaret och inte bara rida. jag söker en c-d ponny ev liten häst att ta hand om 2-3 ggr i veckan. och så vill gärna ha tillgång till att göra lite allt möjligt, dressyr, hoppning, rida barbacka, rida ut, longera osv.
  Det skulle vara kul att i framtiden kunna tävla men inget krav.
  jag är villig att betala MAX 1600kr/månad helst inte mer.

  (jag skulle ev kunna ta hand om hästen om ägaren är borta över ett lov eller helg)

  ett krav är att man måste kunna åka kommunalt till stallet, då mina föräldrar inte kan skjutsa och följa med varje gång.

  jag bor i Täby och söker häst där omkring, Arninge, Täby kyrkby, Danderyd, ev Djursholm, Vallentuna o Åkersberga.

  ❗️OBS! eftersom jag går på ridskola måste jag säga upp min plats i tid. det vill säga att jag måste bestämma mig tidigt i Maj om jag ska gå på ridskola på höstterminen eller då skaffa medryttarhäst istället.
  så kontakta mig nu!
  det betyder då att jag kommer gå ut vårterminen på ridskolan och sedan efter sommaren kunna ha medryttarhäst. skulle EV gå att hitta en annan lösning, att jag bli medryttare nu i när tid. om så fall får vi diskutera det❗️

  tveka inte att höra av dig om detta låter intressant eller om du har några funderingar💗 sms eller här på meddelande går bra 0760904774:)

  Mvh Stella🌟

  First ad
  Kontakta annonsör

   Täby, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad