Medryttar/delfoderhäst

 • Annonsid: 1450291
 • 3 månader sedan
 • 116 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej
  Jag söker en medryttarhäst, alternativt delfoderhäst, i helsingborgsområdet (gärna norra eller östra). Det får gärna vara en läromästare men inget krav, dock vill jag att den ska vara mer utbildad än bara inriden. Ålder 8-19år, mankhöjd 155cm och uppåt.
  Info om mig:
  Började rida när jag var 4år, red regelbundet på ridskola tills jag var ca 15år. Sen blev det ett avbrott till jag var runt 30år då jag började igen på Helsingborgs ridskola, red parallellt för en privat tränare lite då och då tills jag hittade en medryttarhäst. Under perioder jag inte haft medryttarhäst har jag tagit privatlektioner för att underhålla ridningen. Har varit medryttare och skötare de senaste åren och lärt mig mycket kring hästhållning. Vill lära mig mer och ha möjlighet att rida för tränare (och/eller för dig som äger hästen om den möjligheten finns) så jag kan fortsätta att utvecklas.
  Tror på varierad träning på varierat underlag och sätter alltid hästen i första rum.
  Hör gärna av dig om du har några frågor 😊
  Hälsningar Ulrika

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad