Medryttare/Delfodervärd sökes

 • Annonsid: 1367427
 • 2 månader sedan
 • 189 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker en medryttare alternativt delfodervärd till min valack Red ca 3-4 gånger i veckan.
  Red är ett 10 årigt fullblod. Han är väldigt snäll och vill alltid väl men kan ibland ha en hel del energi och lite egna ideér vilket gör att jag söker efter en relativt erfaren ryttare. Dock är det viktigast för mig att ni trivs tillsammans och att kommunikationen mellan oss funkar bra. Som ryttare är det dock viktigt att du är lugn och trygg i de allra flesta situationer för att ni ska trivas som bäst tillsammans.

  Som medryttare vill jag att du hjälper mig med Red ca 3-4 gånger i veckan, samt att du är öppen för att hjälpa till mer om jag reser bort. De dagar du har Red sköter du honom som om han vore din egen häst, med andra ord sköter du även stallsysslorna. Jag ser gärna att du är en person som är intresserad av att rida varierat de dagar du har Red och kan tänka dig att träna för tränare i dressyr och/eller hoppning men kan ha lika stor glädje i att rida ut. Jag tänker mig att du betalar en viss summa i månaden för att ha Red.

  Vi finns i Kolbäck och viss bussförbindelse finns, dock inte hela vägen fram till stallet, så körkort eller skjuts kan nog vara att föredra.
  Är du intresserad så skicka ett mail och berätta lite om dig själv. :)

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad