Medryttare Finnes!

  • Annonsid: 1330413
  • 4 månader sedan
  • 178 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej! Felicia heter jag och fyller 18 i Okt. Då jag saknar stallet och hästarna söker jag nu en ny medryttarhäst i Stockholmsområdet!

Lite om mig:
Efter ca 3-4 år på ridskola tog jag en paus för några år sedan och har sedan dess ridit privat, min första medryttarhäst var en Nordsvensk Unghäst som jag hjälpte till att utbilda. Under medryttarskapet utvecklades bl.a mitt naturliga hästmannaskap och jag fick en stor uppskattning för att bygga en relation med hästen från marken😊

Min senaste medryttarhäst var en westernriden quarterhäst som jag red bettlöst, vilket jag älskar!
Nu letar jag främst efter en häst att dela härliga uteritter med men även ett pass på banan då och då, jag är väldigt nära till körkort men åker under tiden kommunalt!

Jag har gått en introduktionskurs i beridet bågskytte vilket jag älskade otroligt mycket, så om någon är intresserad av att utbilda sin häst inom det skulle det vara superroligt! Inget krav.

Jag har en egen hund som jag jobbar och betalar för vid sidan av studierna så jag kan inte betala några höga summor för medryttarskapet, men tar gärna på mig extra stallsysslor som kompensation om det behövs!

Vikt: ca 60 kg
Längd: 176 cm

Hör gärna av er om det kan vara intressant!
// Felicia

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad