Medryttare finnes på Ekerö!

 • Annonsid: 1360912
 • 3 månader sedan
 • 79 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Isabella och jag är 138/140 lång och väger 31 kg, jag är 11år (08), har ridit i 3 år på ridskola och har en mamma som ridit i runt 30 år och är 40 år. Alltså är hon hästvan mamma.
  Jag har hoppat runt 60 cm och söker en ponny att utvecklas med, jag kan ev. fylla vattenhinkar, mocka, smörja, ta in/ ut hästar från hagen, hästen kan stå Max 1 timme från Solna/ 1 timme från Ekerö(helst ska hästen stå på Ekerö) och jag ska kunna ta mig till stallet med buss på vardagar och bil på helg (:

  Jag söker en pigg medryttarhäst att rida 2-4 ggr i veckan som gillar att hoppa, att bli ompysslad och rida ut. Är mest intresserad av hoppning så skulle vara kul om hästen är pigg och hoppglad🥰helst en häst som jag kan utveckla min hoppteknik med, kan även prova på terräng! Hoppar oxer räcke och kryss skulle nog snart även kunna prova trippelbarr på typ 40 cm haha (:

  Jag går ofta till stallet och kan även vara i stallet extra dagar! (:

  Jag har varit med på clearround 2 ggr och lärorika kurser.skulle även vara kul om din häst inte var så gammal så man kan lära den saker lättare (:


  Brukar ofta vara i stallet och tvätta hästar med svamp men går såklart med slang oxå.


  Kan vara i stallet 5 dar i veckan men kan bara rida 2-4 dar❤️
  skulle vara kul om ni skulle ha 2 hästar (inte ett måste) för då skulle min kompis Emmy kunna ha en av dem! (Lite info om henne: 10 år (09) 146 (typ) cm lång väger mellan 40-50 kg🥰 hon vill ha en snäll pigg häst som helst ska gilla att hoppa ) men om ni vill ha henne som medryttare har hon även en egen annons för dej som vill se några bilder (demhär bilderna är på mej)  Hör av er för mer info om det behövs haha (:  Mvh Isabella F-K

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad