Medryttare finnes

 • Annonsid: 1462921
 • 2 månader sedan
 • 135 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag
  Heter Isabelle och har ridit på ridskola i snart 6 år. Om jag skulle beskriva min ridning så har jag en bra grund sits och är väldigt lugn av mig. Jag föredrar mest hoppning men dressyr är också roligt. Men ibland kan det bara vara skönt att rida en lång skogspromenad.

  Vad jag söker
  Söker alltså en medryttarhäst som jag kan ta hand om, och utvecklas med. Skulle gärna vilja hitta häst/storhäst att rida då jag är väldigt lång. Om ni också ger ut privatlektioner skulle det vara perfekt. Jag föredrar lite piggare hästar som är mer åt det känsliga hållet. Men allt funkar såklart. Kan inte alltid få skjuts så det måste finnas bussförbindelser.

  Vad jag kan bidra med
  Jag kan komma och sköta om din häst 1-2 gånger i vec. Nu under sommaren kan jag såklart bidra med att komma oftare. Undantag kan såklart göras ibland om det är något. Kan komma och rida/sköta om din häst. Och finnas som hjälp att mocka och städa. Kan ta i med hårdhankarna om det behövs och är inte rädd att få lite smuts under naglarna.

  Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller känner någon som gör.
  Mvh: Isabelle

  Telefonnummer:0733366838
  Mail: issa.salvadores@gmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad