Medryttare finnes

 • Annonsid: 1754777
 • 5 dagar sedan
 • 96 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Jag heter Parmida och är 12 snart 13 år (jag har råkat skriva fel på mina andra annonser så jag ber om ursäkt för det + jag är 09). Jag söker en medryttarhäst att kunna rida, eventuellt att bara pyssla om med och promenera. Jag rider 1 gång i veckan på ridskolan, men vill gärna tillbringa mer tid med hästar. Kan trava bra och min sits är bra och mjuk men i höst ska jag även börja lära mig att galoppera ordentligt, Jag har galopperat 4 gånger (egentligen 5 gånger fast en av gångerna vart det stående och de 2,5 andra varit ganska korta då några av hästarna framför varit sega/långsamma). Eftersom jag redan rider 1 gång i veckan så kan jag även vara skötare och bara pyssla om och promenera med hästen om den är skadad,inte ridbar eller bara söker en skötare. Jag är 166-167 cm lång men hästen bör vara viktbärande. Jag söker en häst att kunna komma till 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit unghästar ett par gånger och islandshästar så små erfarenheter finns. Jag har varit skötare på en fjording förut så lite erfarenhet finns. Jag kan inte köra din ponny eller häst pga inga tidigare erfarenheter och är även inte så intresserad i häst och vagn/tömkörning osv. I min ridskola tränar vi just nu på galoppfattning i en cirkel/volt. Det är jag duktig på!

  Hästen ska vara snäll i all hantering. Lagom pigg i ridningen, inte seg men inte het. Jag tycker om att rida pigga hästar (jag brukar rida en pigg häst i ridskolan ofta, men det går inte att jämföra med en privathäst). De flesta hästar jag ridit ex i Iran kan reagera mycket när man sänker takten i en gångart tex trav och det gör mig osäker. För mig är det mest viktigt att jag och hästen matchar varandra och känns det både bra för mig och hästen så kan jag definitivt vara medryttare på en av de lite piggare hållet. Jag har fått prova en svår häst i Iran (red henne för första gången igår). Vi tog det lugnt och hon var fin (lektionen innan när jag red en annan häst så kastade hon av sin ryttare för att hon var pigg och ryttaren var nybörjare, hon brukar kasta av oftast de orutinerade. Sedan sparkade hon/bockade så hon är svår). Ganska fin men ung! Kände mig avslappnad när vi tog det lugnt/skrittade och hon har en ganska konstig trav som jag inte är van vid men jag försökte ändå. Det jag menar med hela är att tar jag och min framtida medryttarhäst lugnt i början (om hästen är svår) och jag hittar knapparna kommer det gå bra. OBS! Hästen kastade inte av mig, hon bockade inte heller den gången jag red henne.

  Låter detta intressant? Hör av dig då ska kan vi prata mer och även att jag kan komma och provrida/ träffa hästen. Första kontakt sker via Hästnet. Jag tar inte emot samtal, utan endast via hästnet. Är man oseriös så behöver man inte höra av sig över huvudtaget, det är bara slöseri med tid. Jag skickar inga videos eller bilder!!

  Betalar ej mer än 500-600 kr per månad!

  OBS! Inga samtal tas emot! Kontakt sker via hästnet.

  Endast seriösa hör av sig!

  Mvh
  Parmida

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad