2 MEDRYTTARE FINNES !

 • Annonsid: 1485468
 • 10 dagar sedan
 • 119 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Våra namn är Samantha & Rebecka, vi båda är 22 år gamla och bor i Malmö. Vi är intresserade av att hitta två hästar som vi kan rida 1-2 dagar/veckan, jag (Samantha) har haft uppehåll i min ridning på 1,5 års tid och jag behöver därför en häst att rida som inte är alltför komplicerad i markhantering eller i ridning. En häst med energi, glädje och fart är inget problem, jag älskar hästar med mycket motor och driv så länge de inte är dumma genom bockning, stegring osv. Uteritter älskar jag, jag brinner för hoppning (tävlat inom hoppning inom ridklubb) och jag gillar även dressyr. Jag vill komma igång med min ridning igen.

  Jag (Rebecka) har även haft uppehåll i min ridning ett tag, men jag har dock varit hästägare tidigare. Jag ägde ett fullblod och har många års erfarenhet av hästar. Mitt fullblod var väldigt svårriden och det var knappt någon som kunde hantera henne, så jag har stor erfarenhet kring svåra hästar. Jag är även intresserad av att börja rida och komma igång med det igen.
  Vi vill helst vara medryttare till två hästar som står på samma ställe så vi kan rida och vara i stallet samtidigt, vi är bästa vänner nämligen och hade isåfall tagit oss till stallet tillsammans och tagit hjälp utav varandra osv.

  Om du vill veta mer kring vår erfarenhet, eller annat, tveka inte och skriv ett meddelande!

  (De två första bilderna: Samantha. De två sista bilderna: Rebecka.)

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad