Medryttare finns runt falkenbergsområdet med körkort

 • Annonsid: 1358197
 • 3 månader sedan
 • 110 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Främst i- runt Falkenbergs området. Har körkort o möjlighet till bil dygnet runt.

  Jag är 19år (född 99) så 20 snart, och intresserad av medryttare, eventuellt foderhäst. Jag är bosatt i Falkenberg och tog studenten 2018. Och har därefter jobbat vidare på Essity som truckförare sen maj-18, så stadig ekonomi finns. Bor i en egen lägenhet tillsammans med min sambo i Årstad och har egen bil.

  Är en väldig allrounryttare, med med kanske lite större hjärta för dressyren där jag även har min moster som är dressyrdomare i högre klasser- till hjälp. Har en hästvan familj som gärna kommer till stallet bara för att koppla av i den lugna miljön, och för oss kommer alltid hästen i första hand.

  Har ridit sen barnsben, där jag direkt började ridskola och fortsatte med det i x antal år, sedan gick jag över till att även ha medryttare i ca 4 år på en äldre man- c-ponny skimmel. En bestämd herre som hade sin egna vilja. Men i samband med att han tog pension och jag började gymnasiet har det blivit en paus på ca 3 år. Men hästarna är något som aldrig försvinner ifrån ryggmärgen och jag skulle vilja hitta en vän i livet.

  Det viktigaste är inte att den ska kunna allt, vara bäst, utan jag vill tillbaka till hästatmosfären, utvecklas och bygga ett band.

  Om ni finner mig intressant ta gärna kontakt, antingen genom att skicka iväg ett meddelande här direkt på hästet, genom min mail Amanda.hertinge@gmail.com alternativt skriva ett pm på Facebook till "Amanda Hertinge", bara jag med detta namn så ska vara lätt att hitta.

  Skriver gärna kontrakt då jag vill att allt ska gå rätt till utan några missförstånd.

  Väger runt 55 och är ca 165 lång om frågan är aktuell.

  Mvh Amanda

  First ad
  Kontakta annonsör

   Falkenberg, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad