Medryttare/halvfodervärd sökes

 • Annonsid: 1571055
 • en månad sedan
 • 912 Visningar
 • 28 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Då min älskade medryttare tyvärr kommer att behöva sluta, så söker jag så småningom efter en ny medryttare till min häst.
  Han är en trevlig valack på ca 154cm och är 9 år. Han är just nu under igångsättning efter en skada, och är förhoppningsvis fullt igång vid månadsskiftet. Han är därför inte särskilt viktbärande, utan vi söker en mindre vuxen som vet vad det innebär att ta hand om en häst. Då jag studerar så söker vi någon 2-3 dagar i veckan, ibland mer då jag kommer gå upp i studietakt till hösten.

  Till en början kommer han att behöva byggas upp och stärkas, men jag ser gärna att man senare tränar för tränare. Tävling kan vara aktuellt framöver om så önskas. Han är väldigt fin i dressyren och tycker att det är kul att hoppa, så om rätt förutsättningar finns får du gärna hoppträna. Han är känslig i ridningen samtidigt som han är ganska bekväm av sig om man låter honom, har väldigt fina kvalitéer. Tycker om att arbeta och blir väldigt nöjd med sig själv när han gör rätt. Just nu tömkör jag mycket så det kan han också. Supersnäll i all hantering och tycker om att bli ryktad och mysa. Han är snäll att rida ut på men kan vara lite mesig ibland, är dock inte dum.

  Han står i Lerum med tillgång till ridhus och fina ridvägar, paddock finns på skrittavstånd. Jag kommer att ta betalt, pris efter överenskommelse. Bil är att föredra men det tar ung. 15-20 min att gå från tåget, alternativt kan man cykla, det är det några andra i stallet som gör så det funkar. Vi söker dig som är seriös och vill investera din tid och ditt engagemang i min fantastiska häst och bli en del av vårt team. Det är viktigt för oss att du är erfaren, noggrann och som uppskattar allt runt hästen, inte bara ridningen. Vi har inte bråttom med att hitta någon, utan det viktigaste är att det blir och känns rätt för alla parter.

  Hör av dig om det kan vara aktuellt!

  Mvh Agnes

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lerum, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad