Medryttare/hästskötare

  • Annonsid: 1379034
  • en månad sedan
  • 67 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


    Söker medryttare/skötare.
    Jag söker efter en person som skulle vilja vara i stallet och hjälpa mig med mina två hästar på gården. Det jag främst behöver hjälp med är stallsysslor (lösdrift) men du får gärna tycka om att borsta, pyssla med hästarna och promenader/någon ridtur uppskattar de säkert. Mocka, packa hö och fixa vatten är de sysslor jag syftar på. Söker alltså någon som uppskattar att vara runt hästar och de sysslor som följer med dem.

    Varmblodet är pigg o fräsch för sin ålder på 25 år, kan bli het när man rider ut i annat än skritt så hästvana behövs. Går bra att rida ut på själv men roligare med sällskap. Hon är väluppfostrad och snäll att pyssla med och vi har sysslat mycket med NH.
    Hennes sällskap är en shettis på 14 år som inte ska ridas/köras men promenader och mys är alltid kul.
    Gården ligger utanför Svedala med bokskogen inpå knuten och flera fina ridslingor i området. Även en sjö på gångavstånd ifrån gården, de båda älskar att bada under sommaren. Det finns tyvärr ingen ridbana i närheten. De står på lösdrift.
    Ser gärna att du är minst över 18 år annars behöver målsman ge sitt tillstånd. Körkort o bil är att föredra, buss går i närheten men inte allt för ofta och det är ett lite större gångavstånd mellan bussen och gården.

    First ad
    Kontakta annonsör

     Svedala, Skåne län, Sverige


    Fler annonser från säljaren (1)

    Premium
    Sälj ännu snabbare med boost!

    Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

    Second ad