Medryttare i Varberg-Halmstad

 • Annonsid: 1375231
 • 2 månader sedan
 • 52 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Medryttarhäst sökes i Varberg, Falkenberg, Halmstad området.
  Hej, mitt namn är Evelina och jag letar efter en medryttarhäst. Fyller 16 år & är 158cm lång. Jag bor och går i skola i tvååker på vardagar men Halmstad på helger och lov, så söker en häst eller ponny att ta hand om i närheten. är ganska flexibel och har ganska mycket tid utanför skolan så bara det finns bussförbindelser så kan jag ta mig runt ganska lätt.

  Har cirka 5 års erfarenhet av hästar, ridit på ridskola största delen men även varit medryttare mycket under tiden också så har ridit mycket olika hästar med olika temperament så kan anpassa mig ganska lätt. Har haft ett uppehåll nu i lite mer än ett år men vill komma tillbaks i sadeln nu igen. Har satsat mest på hoppning och det är det som jag hållit på med mest så ett + är det om det finns tillgång till det, men som sagt så vill jag mest bara komma upp i sadeln igen och få börja rida igen. Har ridit mycket på egen hand innan så det är det som jag trivs bäst med.

  Som person är jag ansvarsfull, självständig och väldigt ordningsam. Jag tar alltid mitt ansvar och är väldigt noga med det jag gör, hjälper gärna till med allt möjligt om det behövs då jag bara uppskattar tid i stallet.

  Tycker du att jag låter lite intressant eller har några frågor så tveka inte med att höra av dig, är öppen för alla förslag! :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Falkenberg, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad